PENGUMUMAN

Harap Maklum :

1. Penghantaran hanya akan dibuat sehari selepas pembayaran diterima. Cth : bank in pd hari Isnin, brg akan dikirim pd hari selasa.

2. Segala urusan tempahan atau pembelian sila terus wassap/sms/call kami di talian :

018-767 7147 (aza)

Segala kesulitan amat di kesali. Sebarang pertanyaan boleh lah terus hubungi pihak kami.

Sekian terima kasih.

Admin. (Kemas kini pada : 19/9/2014)

Thursday, July 9, 2009

KRIM UNTUK PENYAKIT ECZEMA, KUDIS BERNANAH, KEGATALAN, KULIT SENSITIF DLL..

PENAWAR ECZEMA


KRIM HIJAU PENAWAR KEPADA PENYAKIT ECZEMA DLL!!




Assalamualaikum


Sakit kulit ini benar-benar berlaku kepada 2 orang anak kami sejak bayi lagi. Pelbagai cara rawatan telah kami lakukan. Pergi mendapatkan rawatan di klinik-klinik pakar kulit sehinggalah kepada rawatan traditional (perubatan kampung). Namun kami menemui jalan buntu. Penyakit kulit anak kami semakin teruk.

Setiap bulan kami berulang alik ke hospital pakar kulit bagi mendapatkan rawatan susulan. 2 thn berlalu, masih tiada perubahan ke atas anak saya. Letih, putus asa, sedih, hanya tuhan saja yang tahu. Tapi demi melihat anak kami sihat seperti anak orang lain kami tidak pernah mengalah.


ALHAMDULILLAH DENGAN IZIN ALLAH TAALA YANG MAHA BESAR berkat usaha kami yang tidak pernah putus asa kami menemui satu penawar yang serasi dengan kulit anak saya, (dan mungkin serasi dengan kulit anda atau anak anda). Iaitu Krim Hijau, ia tidak terdapat dimana-mana farmasi atau klinik-klinik. Hanya 2 unit penggunaan penyakit anak kami beransur kurang. Kini kami hanya menggunakannya jika perlu sahaja.

Cuma RM39.00 untuk 2 unit (termasuk kos penghantaran).

Baik Untuk :
- Eczema
- Kudis (bernanah)

- kulit sensitif (Kegatalan)
- dll

DAPATKAN SEKARANG !!!

1. KRIM HIJAU UNTUK ECZEMA



Baik Untuk :
- Eczema
- Kudis (bernanah)
- kulit sensitif (Kegatalan)

- dll

HANYA DARI

RM 39

UNTUK

2 PEK


TERMASUK POS PENGHANTARAN!!

2. BEDAK BERUBAT UNTUK ECZEMA




*(Tiada stok)



BEDAK BERUBAT UNTUK ECZEMA

Digunakan untuk menghalang perpeluhan berlaku yang akan menyebabkan ruam. Boleh digunakan diseluruh badan dan muka. Sesuai sekali bagi mereka yang mempunyai masalah ECZEMA.
Bagi yang telah menggunakan Krim Hijau dan telah pun pulih, gunakan bedak ini setiap hari bagi mencegah eczema kembali.!!! InsyaAllah.... Sapukan di tempat-tempat yang mudah berpeluh seperti leher, lengan dll.

Harga : RM17/botol (tidak termasuk Pos)


3. SABUN MARINE ESSENCE (GARAM BULUH)



Dirumus khas dengan Garam Buluh, Pheno-SFE, Estrak Liquorice, Minyak Tea Tree, Vitamin E dan Aloe Vera untuk menyihatkan kulit. Menjadikan kulit anda lebih lembut, sihat dan sentiasa berseri. Sesuai digunaan untuk semua jenis kulit terutama penghidap Eczema.

Harga  : RM35/unit (tidak termasuk pos)

4. PEMBELIAN MELALUI PAKEJ YANG DI SEDIAKAN.





Pakej A = RM39.00** (Pos Laju) (SM shj)RM36.00 (Pos Daftar) 

Pakej B = RM 39.00** (Pos Laju) 

Pakej C = RM54.00** (Pos Laju) 

New : Pakej D = RM72.00** (Pos Laju)



** Untuk Sabah & S'wak tambahan RM4 utk penghantaran menggunakan Pos Laju


Sila sms or telefon kami untuk tempahan dan maklumat lanjut.

Setiap Penyakit Ada Penawarnya.

Kita Hanya Berusaha.

DIA Yang Menentukan Segalanya

"Jika Anda Merasakan Kesihatan Itu Mahal, Cubalah Kesakitan.."




Aza : 018-767 7147

35 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. Salam
    Saya telah pun mencuba krim tersebut. Ternyata ada perubahan. anak perempuan saya telah mengalami gatal2 dibahagian pelibat belakang lutut dan belakang siku...baru 2 X pakai ...tempat gatal + kering dah pun beransur pulih...macam x percaya.....sebelum ini mcm2 produk saya gunakan...kini Alhamdulillah berkat ubat dan keiizinanNya kulit anak saya makin sembuh.

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah dah ok, tqvm

    ReplyDelete
  4. Alhamdullilah. 2 kali pakai kt muka..semua dh kering..lam 5hr pastu dh ilang sume..skrg pakai losyen je nk lembutkn kulit muka dia.thanks ye.

    ReplyDelete
  5. Salam aza sye bru pkai dlm 1 mngu lebih nmpk mcm ada prubahan parut kudis nmpk smakin hilang apa2 nti sye inform aza

    ReplyDelete
  6. salam... apa kandungan krim hijau nih? adakah mengandungi bahan-bahan semulajadi shj atau ada mengandungi dadah spt steroid? ada kelulusan KKM?

    ReplyDelete
  7. saya pun teringin nk mencuba..tp saya nk tahu apa kandungan bhn2 dlm krim hijau dan bedak tu..ada kelulusan KKm ke..ada steroid x?

    ReplyDelete
  8. sy baru oder pd cik aza..harap berkesan nanti..

    ReplyDelete
  9. saya nak tanya krim hijau nie boleh ke dipakai pada bayi yang berumur 5 bulan.

    ReplyDelete
  10. Mcm mana nak ordr ne?

    ReplyDelete
  11. you tak balas mail org yang bertanyakan kandungan bahan ubat hijau tu sbb i pon nak tau jugak

    ReplyDelete
  12. Selamat sejahtera ! saya Haslin binti Bahkiar saya dan anak saya yang kedua menghidap penyakit Eczema di kaki! kalau saya membeli produk anda ada kemungkinan berkesan di bahagian kaki!

    ReplyDelete
  13. Saya ingin mencuba cream eczema ini, boleh tak beritahu saya bgaimana nak membelinya.

    ReplyDelete
  14. boleh senaraikan bahan2 yg terdapat dlm krim hijau ini?

    ReplyDelete
  15. Assalamualaikum,
    Saye benar2 ingin mencube krim hijau nie,tetapi saye ingin tahu mcm mane untuk menempahnye
    ps:tolong lah reply yer saye benar2 memerlukan krim nie

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam. InsyaAllah saya ada terjumpa penawar utk eczema dlm bentuk kapsul. H-Tonic & Tri-Tonic dr company Vivie-E Healthcare yg menggunakan Teknologi Nano untuk mempercepatkan pemulihan sel dan anda dapat melihat kesannya didalam 4 hari ke seminggu InsyaAllah. Produk ini mendapat kelulusan KKM serta JAKIM. Hubungi saya di talian 0194762661 utk keterangan lanjut, InsyaAllah.

      Delete
  16. Salam. InsyaAllah saya ada terjumpa penawar utk eczema dlm bentuk kapsul. H-Tonic & Tri-Tonic dr company Vivie-E Healthcare yg menggunakan Teknologi Nano untuk mempercepatkan pemulihan sel dan anda dapat melihat kesannya didalam 4 hari ke seminggu InsyaAllah. Produk ini mendapat kelulusan KKM serta JAKIM. Hubungi saya di talian 0194762661 utk keterangan lanjut, InsyaAllah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mcm mane nk apply utk bby kalo berbentuk kapsul ni?kalo x keberatan sila emelkn ke cikshaza@yahoo.com.tq

      Delete
  17. assalam..boleh terangkan ape kandungan dlm krim hijau ni? sbg pembeli, msti nak tau detail ubat..

    ReplyDelete
  18. assalam..boleh terangkan ape kandungan dlm krim hijau ni? sbg pembeli, msti nak tau detail ubat..

    ReplyDelete
  19. Kalau berkesan tak semestinya selamat.takut ada bahan2 berbahaya nnt long term effect kena dkt anak juga.tolong list kan ingredients dan apa nama produk ini.ada kelulusan kkm tak?

    ReplyDelete
  20. kenapa admin tk jwb soalan2 yg d nytakan,sy pun nk tau apa isi kandungan dlm ubatan tersebut,ada kelulusan kkm tak? dan knp tk ada logo atau apa2 lambang kat botol dn krim tersebut..sila jawab kemusykilan kami s3mua...sbb rasa was2...produk2sekrg byk yg mengandungi racun2 yg bahaya utk cpt elok termasuk produk kecantikan..

    ReplyDelete
  21. mmm...ya betul la..kenapa admin x jawab soalan bahan apa ada dalam ubat tuh..risau kalau pakai kat anak jika bahan yg digunakan adalah terlarang...tolong jawab ya admin..

    ReplyDelete
  22. Salam mommies...jom try natural healing guna Tropika Baby Skin Care products. Keluaran bumiputera. Ada kelulusan KKM. Based on minyak kelapa dara. Tiada bahan kimia, tiada parabens, tiada steroid. Dah banyak posiyive feedback dari ibu2 yg puas hati. Iklan pun dah masuk TV3, Pa&Ma, Mingguan Wanita. Boleh visit www.tropikababies.blogspot.sg ataupun FB - Tropika VCO & Medela Swing Maxi untuk info lanjut. Harap membantu ibu2 yg tgh cari penawar utk ekzema & kulit sensitif.

    ReplyDelete
  23. Jerawat dimuka yang teruk boleh digunakan tak ?

    ReplyDelete
  24. Salam aza ade jual lagi krim hijau? Sy mgalami eczema truk dan nak sgt cuba ktim ni. Dah puas gi jumpe doc.. x trubat jgak, dah 10thn sy seksa dr eczema nie.

    ReplyDelete
  25. Boleh listkan isi kandungan cream ni & kelulusan dr kkm? Ade steroid x dlm cream ni?

    ReplyDelete

TRACK & TRACE

Track & Trace your parcell here ...

Click here for Pos Malaysia


Pos Ekspress

02/9 Nor Azreen - PA --> LX701707205MY
26/8 Nurulidayu - PA --> LX701707165MY
18/8 Azwa - P.A --> LX701707151MY
13/8 Rohaizan - P.A --> LX394937508MY
11/8 Rosiah - P.A --> LX394937255MY
07/8 Zety - P.A --> LX394937468MY
06/8 Hasnan - P.A --> LX397249825MY
06/8 Farah Ayu - P.A --> LX394937499MY
04/8 Sukeri - 2 unit --> LX397249851MY
03/8 Azreena - 2 unit --> LX397249848MY
29/7 Azie - 2 unit --> LX397249834MY
29/7 Azwa - 1 unit --> LX397249803MY
28/7 Nahdatul - 1 unit --> LX522501753MY
23/7 Safarina - 2 unit --> LX397249940MY
22/7 Rosmawani - 4 unit --> LX397249817MY
21/7 Yusnita - 1 unit --> LX397249865MY
21/7 Kak Yati - 2 unit --> LX397249879MY
21/7 Eleena - 1 unit --> LX397249896MY
21/7 Siti Dedek - 2 unit --> LX397249882MY
21/7 Yasmin - 2 unit --> LX397249922MY
21/7 Zura - 2 unit --> LX397249905MY
21/7 Azrina - 2 unit --> LX397249919MY
21/7 Seribanun - 2 unit --> LX397249936MY
21/7 Asrul - 2 unit --> LX397249953MY

Pos Laju

01/9 Syatirah - PB --> EN224645261MY
26/8 Azreena - PC --> EN224645227MY
25/8 Noriah - PB (2set) --> EN224645187 MY
04/8 Safarina - P.B --> EN222972944MY
20/7 Sukeri - 2 unit --> EN222971935MY


C.O.D

Rose JB - 3 unit
Shazura - 1 unit
Maya - 1 unit
KIP - 3 unit


Terima Kasih di atas sokongan anda !!! Semoga ianya mujarab.... InsyaAllah....